ΑΘΗΝΑ, Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΡΟΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Αν ο χαρακτηρισμός σου φαίνεται υπερβολικός, σκέψου: αυτή η πόλη φιλοξενεί χιλιάδες φοιτητές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό…

Όθωνος
  • Όθωνος
  • Βουλιαγμένης
  • Αλεξάνδρας
  • Ζωγράφου
  • Ηλιουπόλεως 118

ΠΑΡΟΧΕΣ

Πέρα από ό,τι θα βρεις και θ’ απολαμβάνεις στο διαμέρισμά σου, οι κοινόχρηστες παροχές του MyFlat είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να σου προσφέρουν μια ασύγκριτη φοιτητική εμπειρία διαμονής.
Εύκολα, πρακτικά, σίγουρα!

ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΑ, ΔΕΝ ΤΗ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙΣ!

Το να είσαι στην Αθήνα και να μη βρεθείς στην Ακρόπολη είναι σαν να παρακολουθείς την ανατολή του ηλίου και να αποφεύγεις την πρώτη ακτίνα. Οι αρχαίοι ναοί και τα μνημεία μπορεί να μην εξυπηρετούν πλέον τον αρχικό τους λειτουργικό σκοπό, αλλά θα βρεις τουρίστες της πόλης να αναρριχώνται -κυριολεκτικά- στους λόφους για να φτάσουν εκεί.

ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ

Ο Λόφος της Ακρόπολης, αυτό το σύμβολο της Αθήνας, είναι περισσότερο από μια απλή τουριστική ατραξιόν. Είναι ένα σημείο συνάντησης, ένας χώρος όπου η παλιά πόλη αναμειγνύεται με τη νέα, ένα μέρος όπου οι αναμνήσεις της πόλης συναντούν το παρόν και το μέλλον. Καθώς ο ήλιος βυθίζεται στον ορίζοντα, η Αθήνα γίνεται ένας χώρος απόλυτης μαγείας και ρομαντισμού. Και όλα αυτά, σε μια πόλη που ποτέ δεν κοιμάται, που πάντα έχει κάτι να προσφέρει.

ΜΙΚΡΕΣ ΒΟΛΤΕΣ, ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ!

Ενώ ο ήλιος κατεβαίνει, η πόλη αναζωπυρώνει με ζωή και ενέργεια. Καθώς η νύχτα πέφτει, τα φώτα της Αθήνας ανάβουν, και η πόλη ζωντανεύει. Από τα μπαράκια στο Μοναστηράκι και του Ψυρρή , μέχρι τις εναλλακτικές σκηνές στο Γκάζι και τα Εξάρχεια, η φοιτητική ζωή δεν σταματά ποτέ. Οι φοιτητές πλημμυρίζουν τους δρόμους, συζητώντας, γελώντας, απολαμβάνοντας μια καφεδιά ή ένα ποτό, δημιουργώντας αναμνήσεις που θα τους συνοδεύουν για όλη τους τη ζωή.

ΤΙ ΛΕΣ; ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΝΑΣ MYFLATER;

Είμαστε στη διάθεσή σου στο 231 231 4100 για οποιαδήποτε απορία σου αφορά το MyFlat, τη λειτουργία του, τις παροχές του. Αν πάλι θεωρείς πως σε καλύψαμε…