Κάθε χώρος, και μια ευχάριστη έκπληξη!

Πόσα χωράνε σε ένα διαμέρισμα MyFlat; Αρκετά για ν’ αφήσουν χώρο και για τις φοιτητικές σου αναμνήσεις!

Σαλοτραπεζαρία

Μπάλα; Gaming; Binge watching; Η 32’’ τηλεόραση θα ταιριάξει με ό,τι και αν παρακολουθείς. Στα δίχωρα διαμερίσματά μας θα βρεις και διπλό καναπέ και τραπεζάκι σαλονιού, ενώ στα δίχωρα gold προστίθενται το τραπέζι κουζίνας, οι καρέκλες και το παγκάκι τραπεζαρίας.

Κρεβατοκάμαρα

Σε κάθε διαμέρισμά μας θα βρεις έναν πλήρως εξοπλισμένο χώρο για το διάβασμα και την ξεκούρασή σου. Δίφυλλη ντουλάπα, διπλό κρεβάτι -είπαμε, η άνεση είναι βασική- γραφείο με καρέκλα, ραφιέρα και πορτατίφ. Τα βιβλία τ’ αφήνουμε στη σχολή και το γούστο σου.

Κουζίνα

Σου προσφέρουμε μια κουζίνα όπως ακριβώς θα έπρεπε να είναι: Με φούρνο, κεραμικές εστίες και απορροφητήρα, ψυγείο και καφετιέρα espresso -must κάθε πρωί, ειδικά στην εξεταστική- νιπτήρα, πάγκο εργασίας, συρτάρια και ντουλάπια. Κουζινικά και τσελεμεντέ, φέρνεις εσύ…

Μπάνιο

Πλήρως επιπλωμένο -από λεκάνη και ντουζιέρα, μέχρι νιπτήρα με φωτιζόμενο καθρέφτη και πετσετοθήκη σου έχουμε. Πετσέτες και λοιπά είδη, τ’ αφήνουμε σε σένα -δεν είναι τυχαίο άλλωστε που η υγιεινή ονομάζεται προσωπική…

Παροχές

Ηλεκτρικό, ψύξη και θέρμανση ρυθμιζόμενη από εσένα, ζεστό και κρύο νερό όποτε το χρειάζεσαι, internet υψηλών ταχυτήτων -ας είναι καλά οι οπτικές ίνες- και τηλέφωνο VoIP. Όλα με μία, ενιαία και ξεκάθαρη χρέωση, χωρίς ψιλά γράμματα -απλά, χωρίς υπερβολές.

Ασφάλεια

Θα σου το θυμίζουμε συνεχώς, γιατί είναι σημαντικό να ζεις και να σπουδάζεις με σιγουριά. Στο κτίριο υπάρχει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης στους κοινόχρηστους χώρους και σύστημα πυρασφάλειας, όλες οι κλειδαριές λειτουργούν με κάρτες, ενώ διαθέτουμε τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης, για ό,τι μικρό ή μεγαλύτερο προκύψει.

ΠΑΡΟΧΕΣ

Στη MyFlat δεν παίρνεις απλά 4 τοίχους. Νοικιάζεις ένα πλήρως λειτουργικό διαμέρισμα, με όλες τις απαραίτητες παροχές!

Κοινόχρηστες παροχές, που δεν είναι τόσο κοινές!

Οι υπηρεσίες της MyFlat δεν σταματούν στην εξώπορτά σου. Γι’ αυτό, προνοήσαμε, σχεδιάσαμε και σου προσφέρουμε ένα συνολικό living space, και όχι απλά ένα απλό σύνολο διαμερισμάτων. Εδώ, θα βρεις κοινόχρηστο πλυσταριό με πλυντήρια, στεγνωτήρια, σίδερο και σιδερώστρα, αλλά και επιπλέον βοηθητικό κοινόχρηστο εξοπλισμό. Θα έχεις στη διάθεσή σου ένα common room για χαλάρωση και κουβέντα με τους υπόλοιπους MyFlaters. Επιπλέον, εμείς φροντίζουμε τόσο για την άμεση επιδιόρθωση οποιασδήποτε βλάβης οπουδήποτε στο κτίριο, όσο και για την καθαριότητα των κοινόχρηστων χώρων.

Kαι φυσικά, πάντα σημαντική, η ασφάλειά σου!

Είναι σημαντικό για εμάς να ζεις και να σπουδάζεις με το μυαλό σου εκεί που χρειάζεται και θέλεις. Γι’ αυτό και διατηρούμε στο κτίριο κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης στους κοινόχρηστους χώρους, όλες οι κλειδαριές λειτουργούν με κάρτες, ενώ η πυρασφάλεια είναι δεδομένη σε κάθε διαμέρισμα και κοινόχρηστο χώρο. Επιπλέον, η MyFlat έχει τη δική της τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης, για ό,τι μικρό ή μεγαλύτερο προκύψει -ακόμα και για παρατηρήσεις για όσα μόλις διάβασες.