ΛΑΡΙΣΑ. Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ!

Η Λάρισα, πρωτεύουσα του Θεσσαλικού κάμπου, μέρα και νύχτα παραμένει πανέμορφη.

Λάρισα
  • Λάρισα

ΠΑΡΟΧΕΣ

Πέρα από ό,τι θα βρεις και θ’ απολαμβάνεις στο διαμέρισμά σου, οι κοινόχρηστες παροχές του MyFlat είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να σου προσφέρουν μια ασύγκριτη φοιτητική εμπειρία διαμονής.
Εύκολα, πρακτικά, σίγουρα!

Λόφος Φρουρίου – Ακρόπολη Λάρισας

Ο γνωστός σήμερα ως Λόφος Φρουρίου, είναι ένα ζωντανό δείγμα της ιστορίας της Λάρισας. Από τη νεολιθική εποχή έως και σήμερα είναι ο πυρήνας γύρω από τον οποίο διαμορφώθηκε και εξελίχθηκε η ζωή στην πόλη. Μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από το κτίριο της My Flat. Είναι το υψηλότερο σημείο της Λάρισας, με θέα και ανοιχτό ορίζοντα προς τη βόρεια και τη δυτική πλευρά της πόλης. Από εδώ πάνω μπορεί κανείς να δει εκτός από τον Πηνειό ποταμό, τη γύρω πεδινή περιοχή, τον Όλυμπο μέχρι και τον Κίσσαβο, ενώ όταν είναι καθαρή η ατμόσφαιρα, οι δυο ορεινοί όγκοι μοιάζουν να βρίσκονται μια ανάσα από την πόλη. Στην περιοχή του λόφου γράφτηκε όλη σχεδόν η ιστορία της Λάρισας, αποτελεί έως και σήμερα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας της πόλης, αγαπημένο μέρος για βόλτες. Στην περιοχή του Φρουρίου θα συναντήσετε πολλά ταβερνάκια, φαγάδικα, καφέ και μπαράκια.

Για καφέ στην πόλη του καφέ

Το κέντρο της Λάρισας είναι γεμάτο καφετέριες που σφύζουν από ζωή, ιδιαίτερα τα Σαββατοκύριακα. Ας μην ξεχνάμε ότι εκτός από πρωτεύουσα της περιφέρειας είναι και φοιτητούπολη. Δεν είναι τυχαίο ότι την ονομάζουν πόλη του καφέ! Το αγαπημένο μέρος για τους απανταχού λάτρεις του συγκεκριμένου ροφήματος, της παρέας και της καλοπέρασης!

ΤΙ ΛΕΣ; ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΝΑΣ MYFLATER;

Είμαστε στη διάθεσή σου στο 2311 259 143 για οποιαδήποτε απορία σου αφορά το MyFlat, τη λειτουργία του, τις παροχές του. Αν πάλι θεωρείς πως σε καλύψαμε…